- Annonce -

Denne bolig ligger centralt i Tosmur kun 200 meter fra havet, og 100 meter til indkøb.

Utrolig mange skandinaver har deres feriebolig netop i dette område. Og mange benytter det også i vinterhalvåret.

Her finder du en utrolig flot og velindrettet lejlighed centralt i Tosmur. Der er en god ejerforening i Augun Tosmur, dejlige fællesfaciliteter og masser af plads.

To gode soverum, 2 fine badeværelser og et stort køkken/alrum med fine møbler og gode hårde hvidevarer.

- Annonce -

Den store balkon er inddækket med et glasparti der let kan skubbes fra. Det giver nogle fornemme ekstra kvadratmeter i ydersæsonerne.

Ring for en uforpligtende visning – den er et besøg værd.

Mere end 6000 danskere har et tapu/skøde i Alanya området – der er cirka 4000 nordmænd med tapu.

Området:

Tosmur er en mindre by ca. 4 km fra Alanya. I kan hurtigt komme frem og tilbage enten med de lokale busser eller på cykel langs den skønne strandpromenade, hvor de små strandbarer ligger side om side, og hvor strandstole i alle farver pryder strandmiljøet.

I Alanya finder I bylivet med både turist- og lokale restauranter, tivoli, det nye amfiteater, bazaren hvor alt kan handles om og den fine strand Klopatrastranden.

Ved havnen sejler de store træskibe ud og tager jer med på tur langs Alanyas kyst, borgen troner højt mod himlen, mens folk sidder ved de små caféer og nyder livet.

Tilbage i Tosmur mærker I roen, det stille, lokale liv, og når tusmørket falder på, kan I nyde de lune aftener med en forfriskende kølig brise fra bjergene ovenpå en lang solrig dag ved stranden.

Ønsker du en fremvisning af boligen kan du ringe til Jan på 0045 73 34 33 32 eller sende en mail til info@dolphinfamily.dk

Se flere billeder

www.allroundalanya.dk

- Annonce -